Mrs. X ontdekt hoe vergaderen makkelijker wordt met Microsoft Teams Rooms

Hoi allemaal!

Heb je het ook wel eens meegemaakt? Je stapt een vergaderruimte binnen, maar dan begint het gedoe: kabels die niet passen, een laptop die niet wil verbinden, en kostbare minuten die verloren gaan terwijl iedereen wacht. Dat moet beter kunnen, toch? Bij Promax zijn we altijd op zoek naar manieren om ons werk efficiënter te maken, en daarom wil ik graag iets met jullie delen wat je vergaderervaring compleet verandert.

Wat is Microsoft Teams Rooms?

Stel je voor: je loopt een vergaderruimte in en met één druk op de knop ben je klaar voor je meeting. Dat kan nu met Microsoft Teams Rooms. Het is een handige alles-in-één oplossing. Geen gedoe meer met kabels of computers. Alles wat je nodig hebt om te vergaderen is er al, en het werkt gewoon.

Waarom is dit zo handig?

  • Supersimpel: Je hoeft alleen maar de kamer binnen te lopen, en de apparatuur herkent je meteen. Geen gedoe meer met inloggen of zoeken naar de juiste kabels.
  • Een tikje is genoeg: Met de One-Touch Join-functie kun je letterlijk met één tik aan je vergadering beginnen. Handig, toch?
  • Twee schermen: Je kunt je collega’s op het ene scherm zien en presentaties of documenten op het andere. Het is bijna alsof je echt samen aan tafel zit.

Voor elke vergaderruimte

Of je nu een klein kamertje hebt of een grote vergaderzaal, Teams Rooms past zich aan. Voor kleine ruimtes is er een compacte set met alles-in-één, en voor grotere ruimtes kun je losse onderdelen gebruiken voor de beste audio en video ervaring.

Hoe begin je?

Om te starten heb je een Microsoft 365-licentie nodig, plus een abonnement voor elke Teams Room. Eenmaal ingesteld, hoef je alleen maar binnen te wandelen en te beginnen.

Conclusie

Met Microsoft Teams Rooms wordt het makkelijker om met collega’s en klanten te communiceren en samen te werken, waar je ook bent. We hopen dat dit je werk leuker en efficiënter maakt, zodat je met plezier aan elke vergadering kunt beginnen.

Heb je vragen of wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Groetjes,

mrsXsignature

Wil je up-to-date blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!